• Transport Internacional de Mercaderies

  Moving The World!

  alquiler containers para transporte en contenedor pro mar
 • Es l’hora de Treballar a Àfrica

  ACIRFA-Shipping International S.L

  Empresa de transporte Marítimo en España
 • ACIRFA SHIPPING INTERNTIONAL SL

  Exportacions e Importacions Marítimes

  El nostre objectiu és que els clients obtinguin les millors condicions en termes de preu, la velocitat i la seguretat en el transport marítim
Flete de Buques para el Transporte de Mercancías

ACIRFA, QUI SOM

ACIRFA ENVIAMENT INTERNACIONAL, SL és la seva solució per al transport marítim de contenidors, vehicles i maquinària que genera el comerç internacional. Som l’empresa de transport de càrrega amb àmplia experiència en el món del transport marítim internacional de mercaderies, que compta amb un personal molt experimentat que gestionarà ells i els informarà sobre la millor càrrega de mar. El nostre objectiu és que els clients obtinguin les millors condicions en termes de preu, la velocitat i la seguretat en el transport marítim contracte de serveis de transport d’Espanya a tot el món.

Per aconseguir això, tenim contacte i negociar amb totes les companyies navilieres que operen a tot el litoral espanyol, quan es tracta de transport de contenidors, vehicles i tota mena de màquines.

 • Per tant considerem el millor per a administrar les seves exportacions i importacions.
 • Proporcionar serveis al client amb responsabilitat ambiental
 • Proporcionar un entorn de treball atractiu per als empleats
 • Sigui un soci actiu de la Comunitat
 • El manteniment d’alts estàndards ètics
 •  Impulsar la millora contínua
 • Arribar al seu destí 100% segur.

ACIRFA ENVIAMENT INTERNACIONAL, SL és la solució per als enviaments que genera el comerç internacional. ACIRFA és una empresa de transport de càrrega amb àmplia experiència en el món de la navegació, que compta amb un personal molt experimentat que gestionarà ells i els informarà sobre la millor manera d’enviament. veure serveis

Empresa de transporte de mercancías por vía terrestre, marítima y aérea nacional e internacional

Embalatge i Enviaments Segurs

A ACIRFA ENVIAMENT INTERNACIONAL, SL estudiem les seves rutes i proposem l’embalatge més adequat per a l’enviament de cada tipus de mercaderia. A més, podem proporcionar el material i el personal necessari per a l’embalatge òptim i un amarratge ferm de les seves mercaderies.

Assessorament Logístic

ACIRFA ENVIAMENT INTERNACIONAL, SL assistirà i aconsellarà sobre qualsevol consulta relacionada amb la logística internacional, ja sigui per telèfon o per correu electrònic, per tal de proporcionar el millor servei als seus clients potencials.

Enviaments Aeris de Mercaderia

Amb el servei de grupatge es pot moure carregaments de diferents tipus per l’aire, tant de les importacions i exportacions.

Serveis Personalitzats

Els nostres agent de duanes (OEA) ofereixen als nostres clients tots els mitjans i el millor equip de professionals per garantir una solució àmplia, d’alta qualitat, un servei àgil, responsable, que cobrirà tots els aspectes relacionats amb una operació d’exportació i importació satisfactòria.